top of page

НАГРАДИ

„ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД С ПОЧЕТЕН ПЛАКЕТ ЗА ДЪЛГОГОДИШЕН ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА НАДЗОР НА ПАЗАРА И ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И СВЕТА ОТ ЗНАМЕНИТОСТ НА ГОДИНАТА 2021 & BUSINESS & FASHION AWARDS 2021

Годишните награди за Знаменитост на годината 2021
Годишните награди за Знаменитост на годината 2021
Годишните награди за Знаменитост на годината 2021

Отличието връчи отличената за „Бизнес жена” на 2020 година Адв. Биляна Тончева

На 29.11.2021 г., по време на връчване на Годишните награди за Знаменитост на годината 2021 & Business & Fashion Awards 2021 на Република България, компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД, бе отличена с почетен Плакет за „Дългогодишен принос в развитието на надзор на пазара и електронна търговия в Република България, Европа и света”. Голямата награда бе връчена на г-н Пламен Парушев, като - основател на първата и единствена у нас консултантска компания в сектора.

„ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД СЪС ЗЛАТНА СТАТУЕТКА ОТ ГОДИШНИТЕ ЧЕРНОМОРСКИ НАГРАДИ ЗА БИЗНЕС И ТУРИЗЪМ 2О21

Отличието връчи от името на Министерство на икономиката г-жа Лора Янкова

Голямата награда „Лидер в областта на надзора на пазара и електронната търговия” бе присъдено на Пламен Парушев - основател на първата и единствена у нас консултантска компания в сектора „ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ”. Той получи златна статуетка и почетна грамота на официална церемония на 06.08.2021 г., по време на „Годишните награди за бизнес и туризъм”, организирани от Vip Communication съвместно с Министерство на икономиката на Република България.

bottom of page