top of page

Сътрудничество

Работна среща с Първия съветник по икономически въпроси към посолството на Ислямска Републ

Работна среща с Първия съветник по икономически въпроси към посолството на Ислямска Република Иран в Република България

 

     На 25.03.2024 г., по покана на г-н Нофрести, Първи съветник по икономически въпроси към посолството на Ислямска Република Иран в Република България бе проведена работна среща с г-н Парушев.
    По време на срещата бяха обсъдени теми свързани с предмета и обхвата на дейност на компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД и с какво и как, компанията може да бъде полезна на иранските икономически оператори (производители, вносители, търговци) развиващи дейност на територията на България и Европа. 
Г-н Парушев изказа благодарност към отправената покана и за гостоприемното отношение на г-н Нофрести! 

Среща с Trendy Stock Agency

Пореден успех за компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД

 

     На 06.03.2024 г. между компаниите „Trendy Stock Agency” и „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД се сключи дългоочакван договор в областта на консултирането по Стандартизация, Надзор на пазара, електронна търговия и по въпроси на КЗП. Компанията „Trendy Stock Agency” е третата по големина компания посредник за Европа и една от петнадесетте в целия свят за организиране на доставките на китайско карго със седалища в основните градове, град ИУ (Yiwu) и град Пекин Китай, от които се изнася основната част от около 65 % от произведената китайската стока за целия свят. Г-н Парушев благодари за доверието на собствениците на компанията и за това, че доверявайки се на компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД, ще имат в процеса на работа една точност и прецизност, относно внасяните, търгуваните, дистрибутирани и онлайн предлагани стоки, както на българския така и на международния-европейски пазар, относно качеството и правно-нормативната обезпеченост на продуктите. Това е показателен пример за качеството на работата, извършвана от компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД.

Работна среща с Негово превъзходителство Посланика на Индия

Работна среща с Негово превъзходителство Посланика на Индия в България г-н Санджай Рана

 

     На 01.03.2024 г. по покана на Негово превъзходителство Посланика на Индия в България г-н Санджай Рана, се състоя работна среща. По време на среща, бяха обсъдени перспективите пред икономическите оператори в това число: производители, вносители, дистрибутори, онлайн търговци и търговци във физически търговски обекти за инвестиции в производството, вноса, и търговия във всичките и форми на развиващия се индийски бизнес в България. Г-н Парушев представи възможностите, които България предлага на индийските инвеститори, подчертавайки ангажимента на компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД, към съдействието за създаване на условия за благоприятна инвестиционна, социално-икономическа и бизнес среда. Н. Пр. Санджай Рана изрази задоволството си от благоприятно развиващите се съвместни икономически взаимоотношения между двете страни, като в същото време подчерта важността за търсенето на нови пазара за индийски стоки в България и региона. Обсъжданията между двамата, очертаха готовността на компанията „ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД, да допринася в дългосрочен план, за качеството на внасяните и предлагани стоки и услуги от индийските компании, те да отговарят на съответните стандарти в процеса на производство и правно-нормативни изисквания в процеса на реализацията им. Бизнес сътрудничеството на компанията „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД, с азиатските държави и компании се задълбочава, това е показателен пример за нивото на работа на компанията. По време на срещата г-н Парушев изказа благодарност към Н. Пр. Санджай Рана за предложената и инициирана от негова страна среща. 

Среща с Управителя на фирма NIZAM

Среща с Управителя на фирма NIZAM, най-големия производител на играчки в Югоизточна Европа

 

     На 11-12.05.2022 г. по покана на най-големия производител на играчки за Югоизточна Европа, Турската фирма NIZAM, се състоя среща между основателя, едноличен собственик и управител на първата в България частна консултантска компания „ПАРУШЕВ – КОНСУЛТ” ЕООД г-н Пламен Парушев и управителя на Турската компания г-н Исмаил Коч. По време на срещата, състояла се в централния офис на компанията в един от най-големите градове в света град Истанбул, обсъдени бяха бъдещите взаимоотношения между двете компании. На срещата бе изразено мнението от двете страни, че това бъдещо съвместно сътрудничество ще допринесе още повече за високото качество на произвежданите и предлагани стоки, както в България, Европа така и по Света. Компанията NIZAM, е основана преди повече от 60 години с богата история и традиции в областта. Компанията изнася продукция за повече от над 70 страни по света.

Среща с Директора на Тайванския търговски център в Република България

Среща с Директора на Тайванския търговски център в Република България

 

     На 18.02.2022 г. в Тайванския търговски център в Република България по покана на г-н Чих-Хсуан, Цай (Шейн), Директор на Тайванския търговски център се състоя среща между г-н Пламен Парушев и г-н Чих-Хсуан, Цай (Шейн). По време на срещата бяха обсъдени много по степен и обхват теми от различен характер и естество. Директора на центъра беше запознат с предмета и обхвата на дейност на „ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД и изрази мнение, че това е единствената в Р. България компания с такъв специфичен предмет и обхват на дейност. По време на срещата се акцентира върху няколко неща, като акцента беше поставен върху качеството на внасяните и потребявани стоки в областта на ( Надзор на пазара и електронна търговия ) в България и Европа. Г-н Чин-Хсуан потвърди желанието и стремежа, икономическите оператори които произвеждат и внасят попадащи в обхвата на консултиране от „ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД стоки, а и не само да бъде гарант за качество! В уверение на това изразихме мнение, че произвежданите и внасяните стоки от тайвански и китайски компании ще имат в лицето на „ПАРУШЕВ - КОНСУЛТ” ЕООД, един доверен партньор за качество! Г-н Парушев, благодари за продуктивната среща и отделеното време на г-н Чих-Хсуан, Цай (Шейн), Директор на Тайванския търговски център в Република България.

Среща с Търговското аташе при посолството на Република Турция в Република България

Среща с Търговското аташе при посолството на Република Турция в Република България

 

     На 09.12.2021 г. в посолство на Република Турция в Република България по покана на г-н Окан Пакбеше, търговско аташе при посолството на Република Турция в Република България се състоя среща между г-н Пламен Парушев и г-н Окан Пакбеше. На нея бяха обсъдени няколко теми, като акцент се постави върху произвежданите, внасяни, дистрибутираните и предлагани стоки от икономическите оператори на Република Турция в България, Европа и по света да отговарят нормативно на изискванията и да бъдат безопасни за употреба от потребителите. На следващо място по време на срещата бяха разгледани въпроси във връзка с икономическото бизнес сътрудничество, между „ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД и икономическите оператори от Република Турция. По време на срещата г-н Пакбеше изрази мнение, като каза, „че гарант за качеството на произвежданите, внасяни, дистрибутирани и предлагани стоки да бъде „ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ” ЕООД”. В уверение на това, г-н Парушев изрази мнение, че основаната от него компания ще оправдае очакванията на турските компании. Г-н Парушев, благодари за продуктивната среща и отделеното време на г-н Окан Пакбеше, търговско аташе в посолството на Република Турция в Република България.

Среща с Посланика на Палестина

Среща с Посланика на Държавата Палестина

 

     На 25.10.2021 г. в посолство на Държавата Палестина в България по покана на Негово Превъзходителство д-р Ахмед Ал Мадбух, извънреден и пълномощен посланик на Държавата Палестина и доайен на дипломатическия корпус в Република България се състоя среща между маг. инж. Пламен Парушев и д-р Ахмед Ал Мадбух. На нея бяха обсъдени различни теми от различен характер и естество. Като акцент на срещата бяха социално-икономическите и бизнес отношения между "ПАРУШЕВ-КОНСУЛТ" ЕООД и Палестинската държава в лицето на Негово Превъзходителство д-р Ахмед Ал Мадбух.

bottom of page